RETUR & BYTTE

*Utvidet bytterett til 7 januar ved kjøp av julegaver 

Målet vårt er at du skal bli fornøyd med produktene du kjøper hos oss. Vi tilbyr en 14 dagers returrett fra den dagen du handler hos oss. Hvis du ønsker å returnere noe vennligst følg returinstruksjonene våre. Produktene skal returneres godt innpakket og i original emballasjen i ubrukt og salgbar stand. 

Hvis du oppdager at et produkt du har mottatt hos oss har en defekt skal du ta kontakt med kundeservice så raskt som mulig med en formell klage, for å få en erstatnings levering eller, hvis det ikke er mulig, refundert pengene. Det samme gjelder hvis du oppdager at et produkt har blitt ødelagt gjennom transport eller hvis du oppdager andre avvik i leveringen, f.eks. at antall produkter er feil eller produkt modellen avviker fra bestillingen din. Hvis du ønsker å levere en klage må dette skje innen 7 dager etter levering. Retur skal sendes til kundeservice eller andre adresser spesifisert av oss. 

Så snart vi har mottatt det returnerte produktet, og har bekreftet at spesifikasjonene over er i orden, refunderer vi betalingen din. Vennligst legg ved returskjema med ordrenummer og lever produktet tilbake i sin originale innpakning. Når du trekker tilbake bestillingen din eller bytter størrelse må du betale kostnaden for å returnere produktet til varehuset vårt. Ingen retur eller bytte aksepteres for produkter kjøpt på salg. Hvis noe returneres ligger risikoen (i tilfelle tap eller skade i løpet av frakten) hos kunden.

Vi ber om at du fyller ut hele returskjemaet. Vi setter stor pris på om du oppgir grunn for retur selvom dette ikke er pålagt. Da hjelper du oss å gjøre en bedre jobb i framtiden. 

Gratis bytte

Passet ikke plagget? Vi tilbyr deg gratis bytte av størrelse, eller bytte til et annet plagg med tilsvarende pris. Dette gjelder kun ved bruk av vår returetikett. Ta kontakt på help@barasports.no for å få tilsendt etikett.  Husk å legge ved returskjema! 

Returadresse:

Northern Apparel AS
P.b. 2127
9267 Tromsø

Spørsmål? Vennligst ta kontakt med kundeservice på help@barasports.no

Print ut returskjema og legge det sammen med returen din. 

Print return form